LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-19-2009, 11:58 AM   #1
mickeyboa
Senior Member
 
Registered: May 2004
Location: Indianapolis, Indiana
Distribution: FC-KDE, 32 and 64 bit
Posts: 1,398

Rep: Reputation: 55
No audio in Xine, playing .wmv files


FC8 / KDE

Can play audio/video on Flash,Youtube.
But when playing .wmv files, have Video but no Sound.

I don't get any error message about hardware or missing codecs.

No snd, alsa error messages, in /var/log/messages.

But pulseaudio errors in /var/log/messages, below is error message, and it shows at three different times in messages.


pulseaudio[2444]: pid.c: Stale PID file, overwriting.
Feb 15 15:25:24 localhost pulseaudio[2444]: main.c: setrlimit(RLIMIT_NICE, (31, 31)) failed: Operation not permitted
Feb 15 15:25:24 localhost pulseaudio[2444]: main.c: setrlimit(RLIMIT_RTPRIO, (9, 9)) failed: Operation not permitted
Feb 15 15:25:35 localhost pulseaudio[2444]: module-x11-xsmp.c: X11 session manager not running.
Feb 15 15:25:35 localhost pulseaudio[2444]: module.c: Failed to load module "module-x11-xsmp" (argument: ""):
 
Old 02-20-2009, 02:34 PM   #2
adam999
Member
 
Registered: Sep 2006
Posts: 95

Rep: Reputation: 18
yum install vlc...
 
Old 02-26-2009, 09:30 AM   #3
mickeyboa
Senior Member
 
Registered: May 2004
Location: Indianapolis, Indiana
Distribution: FC-KDE, 32 and 64 bit
Posts: 1,398

Original Poster
Rep: Reputation: 55
Has anyone experienced no sound using xine, and xine-lib-pulseaudio when playing .wmv videos ??
In FC8 ??
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Playing quicktime files with xine causes dropouts in audio vdemuth Slackware 6 04-20-2008 04:56 PM
Xine in current NOT playing wmv AxeZ Slackware 4 10-11-2006 10:50 PM
Playing WMV files with MPlayer or Xine dth1 Linux - Software 7 08-16-2005 05:18 AM
Problem with playing wmv files on Slackware 10 using xine laiboonh Slackware 1 11-03-2004 12:01 AM
playing avi and wmv files in xine ? BajaNick Linux - Software 21 08-29-2004 02:34 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:56 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration