LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-22-2009, 02:38 AM   #1
shariefbe
Member
 
Registered: Aug 2008
Location: Tiruchirappalli, India
Distribution: UBUNTU 11.04
Posts: 368

Rep: Reputation: 31
modprobe problem


Hello,
i am using fedora 8.0.....in my fedora i compiled ethernet driver atl2 and tried to install using modprobe...but it doesn't works...but wheni use insmod its working...i dont know why....can anyone tell me why it happens...what to do for that?
 
Old 02-22-2009, 02:53 AM   #2
repo
LQ 5k Club
 
Registered: May 2001
Location: Belgium
Distribution: Linux Mint
Posts: 8,502

Rep: Reputation: 883Reputation: 883Reputation: 883Reputation: 883Reputation: 883Reputation: 883Reputation: 883
Please don't use different threads for the same problem
Continue in the original thread
http://www.linuxquestions.org/questi...8/#post3452977

Thank you
 
Old 02-22-2009, 09:58 PM   #3
shariefbe
Member
 
Registered: Aug 2008
Location: Tiruchirappalli, India
Distribution: UBUNTU 11.04
Posts: 368

Original Poster
Rep: Reputation: 31
no friend..Thats different...This is totally different problem...that module is working wheni use "insmod:..but not in "modprobe", I dont know why.....Thats a proble here..
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error message: modprobe: modprobe: can't locate module nls_iso8859-1 berty800 Linux - Hardware 1 06-06-2008 09:07 AM
modprobe doesn't work; why is modprobe.conf deprecated in slack 12? aquilolumen Slackware 13 08-26-2007 02:05 AM
Making modprobe pcspkr stick with modprobe.preload? gm4jjj Fedora 3 06-16-2004 03:27 AM
modprobe: modprobe: Couldn't locate module nvnet.o/nvaudio.o xiojqwnko Linux - Newbie 2 12-08-2003 05:41 PM
modprobe: modprobe can't locate module ppp0 in redhat 7.1 while shutting down. cyberdude3k Linux - Networking 1 09-08-2003 12:01 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:15 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration