LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-28-2005, 12:43 AM   #1
Kroenecker
Member
 
Registered: May 2003
Location: The States
Distribution: Gentoo
Posts: 245

Rep: Reputation: 30
Konsole and other applications


I have been experiencing strange behavior where kde window applications wont display. I try to run control center, konsole, or any kde app and my computer thinks for a bit, but nothing...nothing appears. It's very, very annoying. A reboot seems to solve the problem.

Also firefox makes strange sounds right as pages load. It's a buzzing beep sort of sound. It didn't used to do that....
 
Old 07-28-2005, 12:44 AM   #2
Kroenecker
Member
 
Registered: May 2003
Location: The States
Distribution: Gentoo
Posts: 245

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Yeah no kde apps work. I'm running the kde desktop right now, but nothing will open up. Firefox works, but that aside....
 
Old 07-28-2005, 12:46 AM   #3
Kroenecker
Member
 
Registered: May 2003
Location: The States
Distribution: Gentoo
Posts: 245

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Kinfocenter
Kuickshow
Kaffeine

NOTHING.
This sux.
 
Old 07-28-2005, 12:48 AM   #4
XavierP
Moderator
 
Registered: Nov 2002
Location: Kent, England
Distribution: Lubuntu
Posts: 19,176
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 429Reputation: 429Reputation: 429Reputation: 429Reputation: 429
If you try to open them from a (non-KDE) console - xterm or whatever, what error messages do you get?
 
Old 07-28-2005, 01:16 AM   #5
Kroenecker
Member
 
Registered: May 2003
Location: The States
Distribution: Gentoo
Posts: 245

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Xavier,

I hadn't thought of that. You mean Ctrl-Alt-F1 to a console screen, start up an xterm, and then try to run kde apps from there? I will give it a try.... I am very used to being able to solve problems without having to reboot, but recently this odd problem has been causing me to do otherwise. After the reboot though, everything seems to be ok. Slightly annoying.

Again thanks for the advice. I'll try it next time.
 
Old 07-28-2005, 12:29 PM   #6
XavierP
Moderator
 
Registered: Nov 2002
Location: Kent, England
Distribution: Lubuntu
Posts: 19,176
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 429Reputation: 429Reputation: 429Reputation: 429Reputation: 429
I was thinking more of Start-->Run-->xterm and then issue the command from inside there. Glad to hear it's back up and running.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adding new applications to "Applications" menu scng Fedora 1 07-03-2005 12:02 AM
Help with Konsole pablowablo Linux - Newbie 0 08-05-2004 09:37 PM
Who is Knowing about daemon applications and how to develop these applications? ms_890 Linux - Software 0 04-14-2004 02:04 AM
Running X applications from the Konsole (under KDE) ganninu Linux - General 9 01-17-2004 06:29 AM
konsole Henry Slackware 4 07-12-2003 09:24 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:11 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration