LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 10-07-2004, 05:59 PM   #1
jiman
LQ Newbie
 
Registered: May 2004
Location: athens
Distribution: slackware
Posts: 21

Rep: Reputation: 15
Help...usb problem on boot time


hello gurus

I am using fedora core2 on my laptop Amilo a fujitsu-siemens
AMD 64
ati radeon 9700
512 Mb RAM

the problem is that i have to unplug my usb devices on boot time in order to login else my it is frozen on boot time. My hotplug seems to work perfect it recognize all the usb devices i am pluging.

Do you know what is the problem.

If you need something to post please ask.

thanks in advance
 
Old 10-07-2004, 06:08 PM   #2
busbarn
Member
 
Registered: Feb 2002
Location: Denver, CO US
Distribution: Arch
Posts: 453

Rep: Reputation: 30
Do you have the right usb driver loaded in your kernel? Is it usb2? What type of usb devices are you talking about? Mouse? Storage?
 
Old 10-07-2004, 06:16 PM   #3
jiman
LQ Newbie
 
Registered: May 2004
Location: athens
Distribution: slackware
Posts: 21

Original Poster
Rep: Reputation: 15
my optical mouse and my isdn modem.
I am sur that my Kernel is set up as on my desktop which i am not having problems with this devices...

Do you think that hotplug does that?

Last edited by jiman; 10-07-2004 at 06:23 PM.
 
Old 10-07-2004, 07:39 PM   #4
busbarn
Member
 
Registered: Feb 2002
Location: Denver, CO US
Distribution: Arch
Posts: 453

Rep: Reputation: 30
Maybe fedora is looking for the mouse in the wrong spot and it's causing the x server to freak out, somehow freezing your system. During install, did you have everything plugged in the way it is now?
 
Old 10-08-2004, 03:15 AM   #5
jiman
LQ Newbie
 
Registered: May 2004
Location: athens
Distribution: slackware
Posts: 21

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I could only start the installation without the usb devices plugged.After the first section i use to plug them and then it recognize all the devices during the installation.

What should i do if it is an x servers problem?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
loading the USB module at boot time marc1978 Linux - Hardware 2 10-31-2005 07:11 PM
Big-time USB 2.0 problem THX1138 Linux - Hardware 8 06-20-2004 07:10 PM
Slack 9.1 1st-time boot Problems -> USB KEYBOARD revz Slackware 2 12-31-2003 03:41 PM
USB controllers get deregistered at boot time gary.chan Linux - Hardware 0 08-17-2003 12:00 AM
Similar usb-uhci hanging at boot time problem GrayGh0st Linux - Hardware 16 06-24-2003 05:26 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:59 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration