LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 06-10-2012, 01:19 PM   #1
Atmchicago
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Baltimore
Distribution: Fedora
Posts: 216

Rep: Reputation: 30
Fedora 17 no longer detects second display


I just upgraded from Fedora 16 to Fedora 17. Previously, I had no trouble setting up my two displays. Now, KDE only detects one, as does xrandr. The second display is now just a clone of the default display, rather than being separate. glxinfo indicates that direct rendering works, so the proper driver is loaded. The graphics device is integrated Intel X4500.
 
Old 06-10-2012, 08:46 PM   #2
falcom
Member
 
Registered: May 2009
Posts: 102

Rep: Reputation: 13
Have you reviewed the connection and cables ?? the default graphics driver's is mesa-driv ??
 
Old 06-11-2012, 09:19 AM   #3
Atmchicago
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Baltimore
Distribution: Fedora
Posts: 216

Original Poster
Rep: Reputation: 30
It's not a problem with the cables.
The drivers are SGI/Mesa.
 
Old 06-12-2012, 12:10 PM   #4
falcom
Member
 
Registered: May 2009
Posts: 102

Rep: Reputation: 13
mm I work perfect withn the propietary drivers (nvidia) i have 2 monitor's, samsung 23.5", sorry you have a shared graphics memory!!

Quote:
Originally Posted by Atmchicago View Post
It's not a problem with the cables.
The drivers are SGI/Mesa.
 
Old 06-13-2012, 06:21 AM   #5
epislav
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2012
Posts: 20

Rep: Reputation: Disabled
In my case there was old f16 intel driver. Reinstalling it solved the problem.
Try:
yum remove xorg-x11-drv-intel
yum install xorg-x11-drv-intel xorg-x11-drivers
 
1 members found this post helpful.
Old 06-13-2012, 10:17 AM   #6
Atmchicago
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Baltimore
Distribution: Fedora
Posts: 216

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Yes, that fixed it. Thanks!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgraded to 11, ubuntu no longer detects any driver jameskidd Linux - Newbie 3 01-02-2012 11:38 PM
QSplashScreen - Extend loading time to display splash for longer? Gavin Harper Programming 1 04-08-2011 10:58 AM
Add/Remove Software App no longer display icon in notification area Borax_Man Fedora 1 10-29-2009 01:16 AM
Fedora 10 auto-detects and installs my printer, but it does not print linuxroks88 Linux - Hardware 1 01-17-2009 04:03 AM
Pulse audio detects hardware but no playback fedora 8 blitz2190 Linux - Software 0 08-23-2008 04:34 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:40 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration