LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-21-2010, 01:40 PM   #1
andybp85
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2008
Location: Elmwood Park, NJ
Distribution: Ubuntu 8.1
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Fedora 12: unable to log in on GUI


I'm working on getting my 3 computers to do daily backups. I set my desktop, running Fedora 12, up to do daily incremental dumps via cron with full backups on Sunday. Today, while it was doing its backup, it ran low on hard drive space, and kde locked up. I was able to restart because I had konsole open, but after the reboot I now can't log in on kde with my username. However, root can log into kde just fine, and I can log in as my user from the terminal no problem.

My /home/user/.xsession-errors only has the following:
No protocol specified
xrdb: Can't open display ':0'
No protocol specified
xmodmap: unable to open display ':0'
No protocol specified
Noprotocol specified
xterm Xt error: Can't open display: :0


Can anyone point me in the right direction? Thanks!!
 
Old 02-21-2010, 02:03 PM   #2
nt20000
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2010
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Quote:
Originally Posted by andybp85 View Post
I'm working on getting my 3 computers to do daily backups. I set my desktop, running Fedora 12, up to do daily incremental dumps via cron with full backups on Sunday. Today, while it was doing its backup, it ran low on hard drive space, and kde locked up. I was able to restart because I had konsole open, but after the reboot I now can't log in on kde with my username. However, root can log into kde just fine, and I can log in as my user from the terminal no problem.

My /home/user/.xsession-errors only has the following:
No protocol specified
xrdb: Can't open display ':0'
No protocol specified
xmodmap: unable to open display ':0'
No protocol specified
Noprotocol specified
xterm Xt error: Can't open display: :0


Can anyone point me in the right direction? Thanks!!
try deleting the x session files in /tmp folder should help if the x session is failing to start

regards
nt20000
 
Old 02-21-2010, 09:57 PM   #3
andybp85
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2008
Location: Elmwood Park, NJ
Distribution: Ubuntu 8.1
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Turned out the disk was full. also deleted the lock files for good measure. Thanks for the help
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
unable to get the Gui,Dell Vostro 1310,unable to get the Gui after installing RHEL 5 getasif Linux - Laptop and Netbook 1 09-06-2009 05:46 PM
Fedora 9 boots to text log-in prompt without a GUI smukherjee32 Linux - Newbie 3 09-29-2008 12:54 AM
Unable to Log in GUI Mode cat67 Ubuntu 2 01-17-2006 07:24 PM
unable to login the Fedora 4 GUI rick8245 Fedora 3 10-22-2005 11:55 AM
GUI fails; unable to log in tataki Mandriva 5 04-07-2004 11:57 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:11 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration