LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 02-23-2005, 06:56 AM   #1
ericcarlson
Member
 
Registered: Jan 2002
Posts: 161

Rep: Reputation: 30
FC3 and new QMail install - sends ok, can't receive


Warning - might be a newbie gotcha.
I have an FC3 install with Webmin. It has QMail installed. I added a user and through webmin can see a panel to manager user mailboxes. I went to the new users mailbox and can see it, it allows sending mail and presumably reading because its headed "This user has no messages in...". If I choose "Compose mail" I get a panel with all the usual from: to: etc entries and mail I send goes out fine. The problem is currently all mail sent to that user bounces with the message "user@mydomain.com: sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1). Have I missed something on the qmail side or my email client please? Thanks
 
Old 02-23-2005, 07:16 AM   #2
maxut
Senior Member
 
Registered: May 2003
Location: istanbul
Distribution: debian - redhat - others
Posts: 1,188

Rep: Reputation: 50
fist check email client software to use smtp auth while sending emails.
http://www.qmailrocks.org/clientconfig.htm

if you have still troubles, u may want to reinstall qmail by following the guide at http://www.qmailrocks.org

good luck.
 
Old 02-27-2005, 03:02 PM   #3
rajbaxi
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: MI
Distribution: redhat,mandrake,debian
Posts: 68

Rep: Reputation: 15
Assuming that your qmail home is in /var/qmail, you need to edit the /var/qmail/control/rcpthosts and make sure the host you are sending to is in there.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My email server sends mails but does not receive hubergeek Linux - Networking 2 07-14-2010 08:27 AM
First pc sends second dont receive (Sockets problem) Help paul alaios Programming 25 09-22-2005 12:21 PM
Evolution sends but does not receive? SheldonPlankton Linux - Software 3 02-11-2005 04:12 AM
qmail sends but doesn't receive mail ysg08 Linux - Networking 5 01-14-2005 03:01 PM
Sendmail sends but doesn't receive r-l-j Linux - General 0 11-13-2002 12:45 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:24 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration