LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-05-2004, 06:05 PM   #1
Gero
Member
 
Registered: Oct 2004
Distribution: LFS 6.0
Posts: 33

Rep: Reputation: 15
FC2 video problems


when i boot Fedora core 2 with init runlevel 5 it will boot correctly, until it loads the xwindows program.
When that's loaded i just see a black screen. Everything seems to be working, because when i press Ctrl+Alt+Delete it just shuts down and restarts.

I got a K8V se deluxe mobo with a Asus AX800 pro TD as videocard

Does anyone have suggestions on how to get it working?
 
Old 10-05-2004, 06:15 PM   #2
m00t00
Member
 
Registered: Sep 2004
Distribution: Slackware 10, Gentoo
Posts: 292

Rep: Reputation: 30
paste in your xorg.conf or XF86Config
 
Old 10-06-2004, 01:47 AM   #3
Gero
Member
 
Registered: Oct 2004
Distribution: LFS 6.0
Posts: 33

Original Poster
Rep: Reputation: 15
My xorg.conf

Section "ServerLayout"
Identifier "Default Layout"
Screen 0 "Screen0" 0 0
InputDevice "Mouse0" "CorePointer"
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
EndSection

Section "Files"
RgbPath "/usr/X11R6/lib/X11/rgb"
FontPath "unix/:7100"
EndSection

Section "Module"
Load "dbe"
Load "extmod"
Load "fbdevhw"
Load "glx"
Load "record"
Load "freetype"
Load "type1"
Load "dri"
EndSection

Section "ServerFlags"
Option "AllowMouseOpenFail" "yes"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Keyboard0"
Driver "keyboard"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbLayout" "us"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Mouse0"
Driver "mouse"
Option "Protocol" "IMPS/2"
Option "Device" "/dev/input/mice"
Option "ZAxisMapping" "4 5"
Option "Emulate3Buttons" "no"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "Monitor0"
VendorName "Monitor Vendor"
ModelName "0"
HorizSync 31.5 - 57.0
VertRefresh 50.0 - 70.0
Option "dpms"
EndSection

Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "vesa"
VendorName "Videocard vendor"
BoardName "VESA driver (generic)"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Videocard0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 24
Modes "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
EndSection

Section "DRI"
Group 0
Mode 0666
EndSection
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reset video card settings in FC2? mijohnst Fedora 4 06-17-2005 01:27 PM
FC2 Enlightenment and Video Corruption davideckels Fedora 0 06-01-2005 12:13 PM
After FC2 to FC3 upgrade.. Video does not refresh joedit Fedora 0 01-05-2005 02:07 PM
overclocking my video card in fc2 cuchumino Fedora 3 11-01-2004 11:27 PM
Running FC2 with no video card at all? Anjr00 Fedora 8 10-14-2004 04:02 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:09 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration