LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-11-2004, 10:15 PM   #1
Ilisdur
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2004
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Can't load one specific website using any browser


Hey everyone. I'm new to linux so sorry if this is just a stupid error on my part. Everytime I try to go to m15f1t.com the browser just sits there saying "waiting for m15f1t.com" and dosen't load. I know that win machines can get to the site. I've tired using the Firefox, Mozilla, and Epiphany browsers. This is the only webpage I have found that does this.

Please help me. Thank you.
 
Old 09-11-2004, 10:29 PM   #2
ppuru
Senior Member
 
Registered: Mar 2003
Location: Beautiful BC
Distribution: RedHat & clones, Slackware, SuSE, OpenBSD
Posts: 1,791

Rep: Reputation: 47
Well I tried dig a m15flt.com and dig a www.m15flt.com and it did not come up with any A records.

Perhaps the site does not exist???

But www.m15f1t.com worked ... that is
m, one, five, f, one, t (misfit)


Last edited by ppuru; 09-11-2004 at 10:30 PM.
 
Old 09-11-2004, 11:20 PM   #3
Ilisdur
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2004
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
m15f1t (M, one, five, f, one, t) is the one i meant and the one that is not working for me.
 
Old 09-13-2004, 01:40 PM   #4
pld
Member
 
Registered: Jun 2003
Location: Southern US
Distribution: Ubuntu 5.10
Posts: 206

Rep: Reputation: 30
Haven't been here in a while, but recently moved to fc2 just to check it out, and havent really gone back to rh9 since. i had a similar problem when i first installed rc9, and got a great response on this thread:
http://www.linuxquestions.org/questi...hreadid=154806

you may want to try searching more carefully here, TONS of answers are around just waiting to help out!
hope this helps you,
pld
 
Old 09-14-2004, 04:59 PM   #5
Ilisdur
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2004
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
ECN was off by default. Thanks anyway.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help with testing a website on a linux box from a standerd pc in a browser tittosimu Linux - General 1 10-24-2005 01:37 AM
load specific process watching? Artanicus Linux - General 2 01-16-2005 02:18 AM
Using a Linux Browser I can't access Website Echo Kilo Linux - Software 13 12-05-2004 08:21 PM
limit browser to one website tarheel92x Linux - Security 1 04-26-2004 05:19 PM
Problems with Linux Browser opening Website dolphans1 Mandriva 8 10-28-2003 07:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:57 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration