LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-10-2003, 07:01 AM   #1
bobby100
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
ATI Rage 128 pro AIW still wont work


I have the newer revision of ATI Rage 128 pro All-in-wonder ( with Rage Theater200 ).
I tryed Mandrake 9.1, RedHat 9 and Fedora Core 1 - same problem: anything will get stuck in less then a minute.
Description of the problem:
- boot screen have problems ( Fedora : not all of graphics are on screen - just that blue bar and text )
- on logon screen mouse slows a littlebit
- on KDE ( or Gnome ) start, graphics from logon screen are still present
- affter KDE ( or Gnome ) start graphics from pevious screens are still on the screen
- cursor is now too slow
- no KDE menu until I get cursor over it
- at this point all stops responding, just reset on PC case helps ( even ctrl-alt-backspace wont help )

My opinion:
I have impresion that driver have a buffer who fills, and some command to clear it is missed . Symphtoms dont depend on specific command or event, but on how much events hapened.
If I go to other console ( ctrl-alt-F1) right affter logon ( graphical logon ) then I can work in console without problems, so bug is XFree related.
My only solution was to edit configuration to use VESA drivers ( by default there was r128 driver ).

Anyone have better solution?

..sorry for my English

Last edited by bobby100; 11-10-2003 at 07:24 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ati aiw 128 pro 32m running on linux - video capture driver? linuxpete Linux - Software 1 11-23-2004 09:31 AM
ATI AIW 128 Pro - Video In ??? trey85stang Linux - Hardware 0 05-29-2004 03:11 PM
the old "no screens found" again w/ ati aiw 9600 128 pro greenareyou Linux - Newbie 2 02-05-2004 12:57 AM
Getting ATI All In Wonder 128 Pro (AGP) to work StarfishRC Linux - Hardware 4 10-30-2003 10:22 PM
Need help with Ati AIW 128 tv tuner tg1 Linux - Newbie 1 10-05-2003 12:32 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:21 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration