LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian
User Name
Password
Debian This forum is for the discussion of Debian Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 06-04-2006, 05:02 AM   #1
coyopil
Member
 
Registered: Oct 2005
Location: Bergen, Norway
Distribution: 2005: Libranet 2.8.1 expanded with Debian Sarge 2012: Kanotix 64 bit, antiX 8.5, Crunchbang
Posts: 139

Rep: Reputation: 14
nvidia module fails after upgrade to xorg


I upgraded to xorg from X 4.3 (sarge) (I wanted to run the wdfast download manager). That worked but now X does not run the nvidia driver: says 'driver does not exist' or something.

At the moment I'm using the nv driver but how do you get the nvidia driver to work with xorg?
 
Old 06-04-2006, 05:41 AM   #2
jschiwal
Guru
 
Registered: Aug 2001
Location: Fargo, ND
Distribution: SuSE AMD64
Posts: 15,733

Rep: Reputation: 655Reputation: 655Reputation: 655Reputation: 655Reputation: 655Reputation: 655
You might try downloading the lastest driver from the nvidia site and let it compile and install a new driver.

If you have an old NVidia-Installer program, use the --update option. This will download the latest driver for you.

It will also install an "nvidia-xconfig" program which can get you started on a new xorg.conf file if you want to.
 
Old 06-04-2006, 07:40 AM   #3
AiKi
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2004
Distribution: Debian SID
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
sh NVIDIA-Linux-x86-1.0.8762-pkg1.run -a --x-module-path=/usr/lib/xorg/modules
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xorg fails after installing new kernel adamb10 Ubuntu 14 06-12-2005 08:58 PM
Nvidia problem - module loads but fails to initialise the adapter MadCactus Mandriva 3 12-14-2004 03:48 PM
nvidia + xorg = death (fails to initialize) scius Linux - Software 6 10-11-2004 10:36 AM
nvidia installer fails to create nvidia module rooman Linux - Software 3 10-04-2004 04:39 AM
xorg 6.8.0 fails to compile stumbles Linux - Software 0 09-26-2004 08:26 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:41 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration