LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian
User Name
Password
Debian This forum is for the discussion of Debian Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 06-14-2007, 06:01 AM   #1
deepclutch
Member
 
Registered: Nov 2004
Distribution: Debian Testing+Sid
Posts: 699
Blog Entries: 1

Rep: Reputation: 32
Smile No Sound in Epiphany Browser in GNOME


Hello,
Using Debian Sid.I installed Epiphany Browser and am very happy with it.Only think i cant resolve is that epiphany cant play sounds in flash videos or even normal wmv live videos.is there any config file where i can fix?In Iceweasel,we can install alsa-oss package and edit /etc/iceweasel/iceweaselrc as default=aoss.but in epiphany how to do?Also I am using GNOME-2.18 and in sound preferences menu.i've enabled ESD.Audio works fine allover the system except Epiphany.is there any tweak to set.I know that proprietory flash uses /dev/dsp alsa directly.so please friends any fix.
 
Old 06-14-2007, 06:51 AM   #2
rickh
Senior Member
 
Registered: May 2004
Location: Albuquerque, NM USA
Distribution: Debian-Lenny/Sid 32/64 Desktop: Generic AMD64-EVGA 680i Laptop: Generic Intel SIS-AC97
Posts: 4,250

Rep: Reputation: 60
Mine has always just worked, so I don't really have an answer. Epiphany does pick up it's preferences from Gnome, though, so that's where you have to look. My Gnome settings are basically all "auto-detect."
 
Old 06-14-2007, 10:25 PM   #3
deepclutch
Member
 
Registered: Nov 2004
Distribution: Debian Testing+Sid
Posts: 699
Blog Entries: 1

Original Poster
Rep: Reputation: 32
Smile Solved.

for me,i resolved it.when ESD is enabled as with iceweasel,epiphany too needs to be invoked as "aoss epiphany-browser".I made a dpkg-divert.now it all works.thanks to ubuntu forums community though i uses Debian Sid thanks ya all.
http://ubuntuforums.org/showpost.php...57&postcount=9
With ESD enabled(menu system>preferences>sound>devices>evrything to esd,in sounds tab>enable esd ticked,play system sounds enabled),I removed libesd0 and installed libesd-alsa0.posted a bug report about this sound problem to debian BTS also.
 
  


Reply

Tags
epiphany, flash-plugin, nosound


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Epiphany browser crashes when viewing history General Linux - Software 1 03-15-2007 11:47 AM
Configuring Epiphany browser General Linux - Software 3 03-14-2007 12:11 AM
Epiphany browser print error k5knt Linux - Software 3 03-01-2005 02:21 PM
Debian Testing Epiphany & Firefox Browser joffa Linux - Software 0 10-28-2004 06:23 AM
Epiphany & Konquerer browser jik Linux - Newbie 0 08-16-2004 09:56 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:59 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration