LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian
User Name
Password
Debian This forum is for the discussion of Debian Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-10-2006, 04:12 PM   #1
n1k
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2005
Posts: 9

Rep: Reputation: 0
Fonts not rendering properly.


Hello, I recently installed all of the packages under "Required Packages" for installing Beryl as listed on this wiki.

The day after installing these packages (I'm not sure whether one of these is the cause of the problem, but it's all I changed) fonts stopped rendering properly in X. For example, usually text will not display until I select it and sometimes it wont display at all.

Here are some screenshots that should better illustrate my problem:

http://images.filecloud.com/292868/snapshot2.png

http://images.filecloud.com/292836/snapshot1.png
 
Old 11-10-2006, 08:31 PM   #2
kmoffat
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: near Seattle
Distribution: Debian/Ubuntu/Suse
Posts: 240
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: 30
I have this same problem, usually in mozilla based browsers, firefox and epiphany. Also on the desktop in xfce. I fixed the gnome desktop fonts by selecting "desktop/preferences/font" and selecting a different font. (I don't use kde) Haven't been able to fix the browser fonts yet. Very annoying.
 
Old 11-11-2006, 03:08 PM   #3
n1k
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2005
Posts: 9

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Updating my graphics drivers fixed the problem.
 
Old 11-11-2006, 04:00 PM   #4
kmoffat
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: near Seattle
Distribution: Debian/Ubuntu/Suse
Posts: 240
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: 30
Q: Which "graphics drivers" did you update?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fonts do not install properly schrank Linux - Software 1 11-07-2006 08:34 AM
Fonts rendering strangely bram2000 Linux - Software 1 09-01-2006 05:24 PM
need font help... fonts not rendering properly hedpe Linux - Software 0 04-22-2006 03:01 PM
MS Webcore fonts not rendering properly in KDE sc0undrel Mandriva 4 01-18-2006 12:15 AM
Internet fonts... and general rendering shriek Linux - Software 1 09-11-2003 04:06 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:29 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration