LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian
User Name
Password
Debian This forum is for the discussion of Debian Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-18-2007, 10:12 AM   #1
Thalagyrt
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2005
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Etch + exim4 + sa-exim: sa-exim is not loading


I've just installed a mail server using Etch and exim4. I'm trying to get SA running using sa-exim, and I just can't get the damn thing to work. sa-exim is configured properly as far as I can tell, it's enabled, and so is spamassassin. It doesn't show up linked into exim4 when I restart it. Any suggestions or info that'd help figure out a solution to this?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Exim Help!! blakeless Linux - Software 2 03-10-2005 06:46 PM
Exim4/ sa-exim/Spamassassin - Flags as Spam but Still Accepts jonwatson Linux - Software 4 11-29-2004 06:18 PM
exim is failed !!! error:package exim is not installed apache Linux - Software 0 06-24-2004 05:55 AM
exim 80s Linux - Newbie 4 02-20-2003 02:10 AM
Exim anybody? Ricardo77uk Linux - Networking 1 07-14-2001 11:23 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:41 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration