LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian
User Name
Password
Debian This forum is for the discussion of Debian Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-24-2006, 04:52 PM   #1
miner49er
Member
 
Registered: Feb 2006
Location: Bristol, UK
Distribution: Debian
Posts: 76

Rep: Reputation: 15
df reports 100% usage


Okay, I managed to get a pretty lean and mean debian install. I'm actually _having_ to use icewm right now though.

I've kept my old home directory, so I expected all to work well.

But no.

I installed the base system, then x-server, then KDE, didn't work, so I tried icewm, no good, then gnome - then amazingly icewm worked.

But the wierd thing is nothing works properly! Firefox only runs if I su into a console first. Mozilla dies if I click Search. I can't install the NVIDIA drivers (official ones).

It's driving me mad(der).

Any ideas, or shall I give trying to customoze my debian and install EVERYTHING!
 
Old 03-24-2006, 04:57 PM   #2
uselpa
Senior Member
 
Registered: Oct 2004
Location: Luxemburg
Distribution: Slackware, OS X
Posts: 1,507

Rep: Reputation: 46
Try creating another user and see if things work well with that userid. If so, you have some config files from your previous installation that do not play nice with your new installation.
 
Old 03-24-2006, 05:20 PM   #3
miner49er
Member
 
Registered: Feb 2006
Location: Bristol, UK
Distribution: Debian
Posts: 76

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Thanks for your help but...

I was being stupid (or was I? nothing really indicated the actual problem). I deleted a load of stuff from my home directory to see if the 100% would go down, sure enough it did. It seems that all the space isn't available to normal users.

I do have a slick system now. But still no nvidia drivers...
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rename/VI/Awstats Reports Usage nistelrooy Linux - General 7 07-16-2005 09:02 PM
df reports wrong disk usage Mathieu_G Linux - General 4 04-13-2005 02:44 PM
CPU usage 100% ecsfan Red Hat 17 11-19-2003 03:06 PM
100 % CPU usage ???? rolandi Linux - Newbie 1 10-07-2003 11:52 PM
Top reports > 100% Memory use by X sparky6969 Linux - General 2 07-20-2001 09:05 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:04 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration