LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian
User Name
Password
Debian This forum is for the discussion of Debian Linux.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 10-13-2006, 11:52 PM   #1
vharishankar
Senior Member
 
Registered: Dec 2003
Posts: 3,142
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 120Reputation: 120
Debian "testing" -- lots of bug reports of late?


I've seen a lot of bug reports as shown by apt-listbugs in the latest update to "testing" (I did an apt-get dist-upgrade just now).

Will there be any problems if I update now? Anybody running on the latest packages?
 
Old 10-13-2006, 11:54 PM   #2
JackieBrown
Member
 
Registered: Dec 2004
Location: San Antonio, TX
Distribution: Debian-AMD64 Sid
Posts: 481

Rep: Reputation: 31
Well, assuming your system is exactly like mine, your should be fine
 
Old 10-14-2006, 12:03 AM   #3
vharishankar
Senior Member
 
Registered: Dec 2003
Posts: 3,142
Blog Entries: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 120Reputation: 120
So what's your system config.

I'm running on x86 architecture, AMD Duron processor, ATi Radeon 9600 Pro graphics, intel8x0 audio and so on.

Does udev or grub work properly? That's my main concern because udev and grub and sysv-rc reported bugs.
 
Old 10-14-2006, 12:23 AM   #4
JackieBrown
Member
 
Registered: Dec 2004
Location: San Antonio, TX
Distribution: Debian-AMD64 Sid
Posts: 481

Rep: Reputation: 31
amd64 and those 3 work fine
 
Old 10-14-2006, 10:39 AM   #5
kmoffat
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: near Seattle
Distribution: Debian/Ubuntu/Suse
Posts: 240
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: 30
FYI: I am running etch on an older Athlon T-bird with MSI m/b and nvidia card, which runs fine under the 2.6.17-2-486 kernel, but suffered frequent lock-ups under the k7 kernel. It's been running fine 24/7 for over a week now, including several dist-upgrades.
 
Old 10-15-2006, 01:34 AM   #6
vharishankar
Senior Member
 
Registered: Dec 2003
Posts: 3,142
Blog Entries: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 120Reputation: 120
After the upgrade to the latest Etch, kdesu stopped working properly. It doesn't accept the root password any more.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ntfs-Fuse copy error Debian "Sid" / Ubuntu "6.06" animefriik Linux - General 0 10-06-2006 09:28 AM
Is it too late to retire "spam" as the noun for unsolicietd e-mail? PTrenholme General 1 11-09-2005 04:41 PM
ld reports "no input file" at first sanity check (chapter 5.7) garba Linux From Scratch 1 07-23-2005 06:54 PM
How to upgrade from "testing" to "unstable"? vharishankar Debian 7 05-01-2005 06:18 PM
A "late collision" every 2-3 seconds RedDwarf Linux - Networking 2 08-16-2004 05:47 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:50 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration