View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian
User Name
Debian This forum is for the discussion of Debian Linux.


  Search this Thread
Old 06-06-2011, 12:08 PM   #1
Registered: Jul 2007
Location: Sofia, Bulgaria
Distribution: Slackware 13.1x86_64
Posts: 75

Rep: Reputation: 15
Debian 6.0.1x86_64 problem with domains..

Hey everybody,

I'm currently having a problem with a Debian 6 server. The server has a subdomain given from the hosting company. On the machine we'll be hosting a domain with a different name from the hosting's.
The domain is pointing to the server's IP address but if you try to ping it will not return any replies. If you ping the machine's subdomain it returns ping.
At first I though it's a firewall blocking the ICMP but that's not the case. I've installed apache and tried to open the domain from a browser - the result:

1. The subdomain and the IP address works perfect
2. The desired domain doesn't open.

I'm coming from Slackware and most probably I'm missing something. It may be something really little that I'm missing. What may be the problem? Is it coming from debian or there's a firewall blocking the domain?

I'll be really grateful to any suggestions...

Thanks in advance!
Old 06-07-2011, 07:50 AM   #2
Dutch Master
Senior Member
Registered: Dec 2005
Posts: 1,684

Rep: Reputation: 124Reputation: 124
Did you allow for sufficient time for the new DNS entries to migrate thought the system? Otherwise, check if the permissions are correct. Next, flush any/all iptables rules and see if that has an effect...
1 members found this post helpful.
Old 06-07-2011, 08:51 AM   #3
Registered: Jul 2007
Location: Sofia, Bulgaria
Distribution: Slackware 13.1x86_64
Posts: 75

Original Poster
Rep: Reputation: 15
It appeared the person who was responsible for directing the domain did a mistake when directing it for the first time.
Shortly after he corrected it but some of the DNS servers were having the old records.
The problem was resolved

Thanks Dutch Master for your suggestions!


debian, domain, problem, slackware

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] how to config NGINX for multiple domains with wordpress on Debian? karelkap Linux - Server 1 06-21-2010 12:21 PM
Apache2 - having trouble setting up multiple domains under debian etch walterbyrd Linux - Software 3 01-08-2010 08:03 PM
LXer: Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (Debian Etch) LXer Syndicated Linux News 0 06-07-2007 08:47 PM
Problems to send messages using Postfix on Debian Sarge to external domains gaiotto Debian 2 08-02-2006 04:35 AM

All times are GMT -5. The time now is 05:51 AM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration