LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Debian (http://www.linuxquestions.org/questions/debian-26/)
-   -   Apache/tomcat/webapps: Invalid command 'WebAppDeploy' (and WebAppInfo) (http://www.linuxquestions.org/questions/debian-26/apache-tomcat-webapps-invalid-command-webappdeploy-and-webappinfo-242935/)

jeroenvrp 10-15-2004 06:52 AM

Apache/tomcat/webapps: Invalid command 'WebAppDeploy' (and WebAppInfo)
 
Hello,

(Note: I also posted this on usenet, so if you read it more than once, my appologies.)

Distro = Debian (testing)
Apache = 1.3.31 (Debian GNU/Linux)
Tomcat4 = 4.1.30
libapache-mod-webapp = 1.2.1

The following line have been added to /etc/apache/http.conf:

Code:

WebAppConnection conn warp localhost:8008
WebAppDeploy tomcat-docs conn /tomcat-docs
WebAppInfo /webapp-info

When I start Apache or do an apachectl configtest I receive the following error:

Configuration syntax error detected. Not reloading.

Syntax error on line 1022 of /etc/apache/httpd.conf:
Invalid command 'WebAppDeploy', perhaps mis-spelled or defined by a module not included in the server configuration


in modules.conf this line is included:

Code:

LoadModule webapp_module /usr/lib/apache/1.3/mod_webapp.so
When I add above line to httpd.conf it complains that webapp_module is allready loaded, so I suppose the module is loaded.

When I uncomment WebAppDeploy it starts to complain about WebAppInfo.

Please help? I'm stuck here.

Regards,

Jeroen

haimeltjnfg 10-17-2004 09:54 PM

do the logs say anything?

jeroenvrp 10-18-2004 02:07 AM

Quote:

Originally posted by haimeltjnfg
do the logs say anything?
No nothing.

Not in /var/logs/messages* and not in /var/logs/apache/error*

Jeroen


All times are GMT -5. The time now is 03:08 PM.