LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Blogs > softfo
User Name
Password

Notices



Rate this Entry

need help with foxfire

Posted 10-08-2011 at 07:03 AM by softfo

I am using ubuntu 10.4 and can not log into a web site that I have been using for a long time. If I use IE browser I can, having problems with hughes net on this also, pluged into a server at work which uses comcast and have no problem logging in. Checked my modem, my hardware, I am at a loss, can anyone help?
Posted in Uncategorized
Views 13766 Comments 5
« Prev     Main     Next »
Total Comments 5

Comments

  1. Old Comment
    Assuming that flash and java are working. I would try a couple of things:

    1) Try 'spoofing' the user agent (which is basically a way of telling the website, hey i'm using IE --- even if you actually arent). A few (lazily designed) websites will work only with Internet Explorer browsers either by a piece of code that says 'If user is using IE, continue -- if not, quit', or use ActiveX/Silverlight/.NET which does not run on linux browsers right away. Check out this addon: https://addons.mozilla.org/en-US/fir...gent-switcher/

    2) Install Internet Explorer on linux. This can be accomplished by installing PlayOnLinux and then using that program to install IE.
    Posted 10-08-2011 at 01:45 PM by Zero Angel Zero Angel is offline
    Updated 10-08-2011 at 01:46 PM by Zero Angel
  2. Old Comment
    You shouldn't post requests for help on your blog; that's what the forums are for.
    Posted 10-09-2011 at 12:09 PM by Nylex Nylex is offline
  3. Old Comment
    If you turned off cookies, you will get strange effects. Some webpages will not remind you of this and will just return you to the login screen.
    Posted 10-09-2011 at 06:43 PM by lumak lumak is offline
  4. Old Comment
    +1 Nylex. And people shouldn't *answer* questions posted on the blogs. Really, that just encourages it.
    Posted 10-09-2011 at 07:18 PM by rocket357 rocket357 is offline
  5. Old Comment
    One post in April of 2010, one post in October 2011, and one blog post about the same topic as 2011. I don't think answering in the blog is doing that much harm. They want their answer to disappear for another year. Figured I might as well be helpful.
    Posted 10-10-2011 at 11:16 AM by lumak lumak is offline
 

  



All times are GMT -5. The time now is 11:43 PM.

Main Menu
Advertisement

Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration