LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Blogs > redd9
User Name
Password

Notices

Rate this Entry

Boot trouble

Posted 02-10-2014 at 05:19 PM by redd9

Well, I guess it's time I start posting to my blog, seeing as I've been a member for a few months new. I'll start off by sharing something that I think might help some newbs, because it freaked me out when it happened to me. After installing Windows (AFTER Linux, which I shouldn't have done) and then rebooting, I was greeted by a nice message that said 'Operating system not found. Press Control-Alt-Delete to restart'. I didn't even know if it was a problem with Windows or Linux. Anyway, I got my Puppy rescue cd and managed to boot into that. After mucking around a bit with various programs, I noticed in Gparted that my Linux partition was not flagged for boot, so I added a flag and rebooted. Hey presto, it worked. I don't have anything else to say, so I guess that's it for now.
Posted in Uncategorized
Views 181 Comments 0
« Prev     Main     Next »
Total Comments 0

Comments

 

  



All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM.

Main Menu
Advertisement

My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration