LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Blogs
User Name
Password

Notices

Old

I spoke too soon!

Posted 07-02-2007 at 01:08 AM by Andy@DP

Haha,

I have (or I should say VMWare has) killed my debian install. One minute it's running fine, the next VMWare has changed a identifer because I moved the machine save and BOOM! down goes the network inside the VM :(

Ah well that's the last time I move one of those bad boys, still if I can get it up and running again quick then I'll be a happy peep :)
Member
Posted in Uncategorized
Views 625 Comments 0 Andy@DP is offline
Old

BROTHER DCP-110C MFC

Posted 07-01-2007 at 07:02 PM by visionary7

I can copy from my desk top but,I can't copy or scan from my printer!?


The RED ! light stays on while the printer is on but,does go out when I shut the printer off!


When I try to copy or scan (from the printer),it makes a rapid clicking noise but,stops after several seconds.Still,nothing!!!
LQ Newbie
Posted in Uncategorized
Views 434 Comments 0 visionary7 is offline
Old

First Blog Post!

Posted 07-01-2007 at 02:47 PM by Andy@DP

My first post...

Well I suppose I should say that I'm using Debian on VMWare at the moment, away to move to separate box once I get it ordered. Basically at the moment I'm trying to unlearn what I picked up from Red Hat/SUSE 3 years ago because I always broke them and reinstall was a monthly occurrence. Anyway so far it's successfully running Samba, AMP (Apache/MySQL/PHP), and all happily from the command line - back to my CLI roots!

Now to figure out how to get the...
Member
Posted in Uncategorized
Views 575 Comments 0 Andy@DP is offline
Old

New to LinuxQuestions....

Posted 07-01-2007 at 12:54 PM by Linneangel

Hello

My name is Linnea Svensson, a female swedish computer enthusiast...
I love to run my programs on debian linux because of the stability. My main skill in computers in java programming and networking.

I always use samba, which I know very good.

I will try to post things here and help where I can and learn very much from all you talented guys and gals out there ;-)

Take care

Linnea
LQ Newbie
Posted in Uncategorized
Views 430 Comments 0 Linneangel is offline
Old

Grub Reinstall

Posted 06-27-2007 at 01:01 AM by sirpoloo

Hi i recently installed win server 2003 on my suse 9.3 and after restarting am not able to see my grub.Even after using the rescue disk for fedora 6 and issuing the -chroot /mnt/sysimage command,it seems not to work.Any help is welcomee.thanks
Newbie
Posted in Uncategorized
Views 460 Comments 0 sirpoloo is offline

  



All times are GMT -5. The time now is 12:28 AM.

Main Menu
Advertisement

My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration