LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Blogs
User Name
Password

Notices

Old

Issues

Posted 12-14-2008 at 04:58 PM by zsejk

Alright. Typing this to you from the Gentoo setup.

Kernel is 2.6.26-gentoo-r4, Gnome is working (iffy font stuffs though), sound is not. Wireless is sorta sometimes working, but mostly it craps out a lot after initial startup.

Google search results for this topic scares me a little though, so I will try to post some links to pages that *do* actually provide help, instead of just babbling on about the lackluster Linux talents of the writer...


...
Member
Posted in Uncategorized
Views 649 Comments 0 zsejk is offline
Old

The loss of an office

Posted 12-14-2008 at 04:16 PM by rocket357 (Musings on technology, philosophy, and life in the corporate world)

Some time ago, I made a bold request to my employer. It seemed they had two server cabinets sitting unused in a storage room, and I couldn't help but wonder what was wrong with them. I asked the IT Director, and his response was "there's nothing wrong with them...they simply have the wrong shape mounting holes for all new servers we'd be purchasing from now on".

An idea brewed. An e-mail was sent. Some paperwork was filled out. And I had to find a trailer...soon. Turns...
Member
Posted in Uncategorized
Views 1017 Comments 1 rocket357 is offline
Old

Fixing the MBR without loosing data.

Posted 12-14-2008 at 02:21 PM by lumak (Lumak's Guide to Random Things)
Updated 12-16-2008 at 01:50 PM by lumak

First let me explain my situation. I was playing with Slackware 12.1 and making partitions on a new system, I got lost somewhere withmy partitions and had the crazy idea of dualbooting slackware to have a safe build environment from my system. (I ended up just using the build environment which lead me to wanting a chroot jail instead... ANYWAY)

I screwed things up and had lilo installed on boot records in several different places. How do you fix this then?!

You restore...
Member
Views 1198 Comments 0 lumak is offline
Old

messedup screen resolution

Posted 12-14-2008 at 10:55 AM by bhupendra

Hi
Recently I set the screen resolution of my ubuntu 8.10 too high. On rebooting, I got the message "signal out of range"; i could not get the desktop. After an extensive google search, I found the following solution for which I am grateful to a lot of kind souls. I rebooted the pc with a live cd of Ubuntu 8.10. This gave me access to my hard drive. I navigated to /etc/x11/xorg.conf under nautilus and added the following script to the file.
Section "Monitor"...
LQ Newbie
Posted in Uncategorized
Views 1047 Comments 0 bhupendra is offline
Old

Me and IT 2

Posted 12-14-2008 at 07:05 AM by brianL

There have been one or two changes since my first blog entry. Got a slightly used (ex-demo) laptop: an ASuS F5RL, with XP Pro already installed. First thing I did was resize it, not sure how long it's going to stay on. The first distro I tried on it was Ubuntu 8.04, which worked perfectly. That was just for testing. Slackware, my personal favourite (in case I haven't mentioned that already ), went on next. To get on the 'net (wired) I had to get the atl2 module; I haven't got round to sorting...
LQ 5k Club
Posted in Uncategorized
Views 719 Comments 0 brianL is offline

  



All times are GMT -5. The time now is 04:59 AM.

Main Menu
Advertisement

My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration