LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Blogs > hajvazovic
User Name
Password

Notices

Rate this Entry

Tungsten E won't sync/install

Posted 12-12-2005 at 04:22 AM by hajvazovic

Hi there community,

I am a real newbie (using Linux for one week) and experiencing problems with my Tungsten E.
Most of the entries I have read about other people having the same problems are way to complicated for my newbie mind, thatís way I ask here:

First questions before all: do I have to install Palm Desktop before trying to use gpilot?

I am using SuSe 10.0, GNOME and wonít to sync with Evolution (switching from Outlook). The problem is that when I start the configuration of gpilot and come to "press hotsync button" section nothing happens for long time and then palm reports a mistake. Lots of people talk also about /dev/pilot but I don't have this entry in my /dev? Do I have to make it manually or should it be generated by gpilot?

Thanks for any help

Posted in Uncategorized
Views 886 Comments 0
« Prev     Main     Next »

  



All times are GMT -5. The time now is 11:04 PM.

Main Menu

My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration