LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Blogs > brianL
User Name
Password

Notices

Rate this Entry

DisARMed

Posted 11-17-2010 at 04:17 PM by brianL
Updated 11-17-2010 at 04:19 PM by brianL
Tags arm

Well, something's gone drastically wrong with my SheevaPlug. I don't know what I did, if I did anything, to cause it. About a couple of weeks ago, I booted up into ARMedslack on the SD card, and instead of the expected Slackware login prompt, I got this:
Code:
/#
After running ls and ls /bin, I realised I was in BusyBox. WTF! I tried rebooting - same again. I tried resetting some environment variables from the SheevaPlug prompt, re-entering those from the ARMedslack installation notes - no luck. Tried some from New IT forums - even worse. So, I left it, before I was tempted to stomp it to bits. I checked the SD card's contents - it's all there, the full install. I had another session of trying to sort it out a couple of days ago, but with no success. I'll have another go at it when I'm in the mood for a fight.
Posted in ARM
Views 727 Comments 0
« Prev     Main     Next »
Total Comments 0

Comments

 

  



All times are GMT -5. The time now is 06:29 AM.

Main Menu
Advertisement

My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration