LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Blogs > acithium
User Name
Password

Notices

Rate this Entry

glxinfo doesn't work in runlevel 3

Posted 12-21-2005 at 05:38 PM by acithium

when i try to run glxinfo in run level 3, i get an "unable to open display (null)" error.
however, when i run it in runlevel 5 it works. Anyone know how to get direct rendering to work in run level 3.
Posted in Uncategorized
Views 1647 Comments 3
« Prev     Main     Next »
Total Comments 3

Comments

  1. Old Comment
    i'm thinking probably the XFS service
    it required to start DRI so you can use X

    check for this /etc/rc3.d/S20xfs
    add a symlink to this filename if needed


    there should be one already in level 4 and 5
    /etc/rc4.d/S20xfs
    /etc/rc5.d/S20xfs


    ln -s /etc/init.d/xfs /etc/rc3.d/S20xfs
    Posted 12-31-1969 at 07:00 PM by acithium acithium is offline
  2. Old Comment
    There is no S20XFS or anything S##xfs in rc4 or rc5 directory. it is in the /etc/rc.d/ though. However that didn't solve the problem.
    Posted 12-31-1969 at 07:00 PM by acithium acithium is offline
  3. Old Comment
    since this a blog questions
    a dont belong here
    b wont get you many responses
    try moving this to the forums

    but
    find what is in level 4 + 5 (glxinfo works in 4 doesnt it?)
    but isnt in level 3

    thats your culprit.

    note:i use mandriva and RC directory structure is apparently differs between some distros
    Posted 12-31-1969 at 07:00 PM by acithium acithium is offline
 

  



All times are GMT -5. The time now is 10:51 PM.

Main Menu
Advertisement

My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration