Visit Jeremy's Blog.
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Amigo
User Name
Amigo This forum is for the discussion of Amigo Linux.


  Search this Thread
Old 01-24-2005, 08:52 PM   #1
LQ Newbie
Registered: May 2003
Posts: 29

Rep: Reputation: 15
No init on /dev/ttyS2 (modem)

Amigo found my hardware modem and set up the init for ttyS2 in /etc/rcd/rc.serial. The problem is that the line in /etc/rc.d/rc.S that runs rc.serial is commented out.

It's a real bummer to have to chase that one down.

SORRY I was playing with the a different distro. Please ignore this,

Last edited by gamfa; 01-24-2005 at 09:06 PM.


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
external modem init strings h3xis Linux - Hardware 1 01-23-2005 11:33 AM
/dev/modem and /dev/ttyLT0 keep disappearing (ltmodem) himm Linux - Hardware 1 12-15-2004 02:17 PM
Problems with ttyS2 jfbertrand Linux - Hardware 2 11-22-2004 09:49 AM
/dev/ttyS2: No such file or directory mkzmonkeylagger Linux - General 2 04-18-2002 09:03 PM
ttyS2 & setserial awtoc123 Linux - Networking 0 04-01-2002 10:48 AM

All times are GMT -5. The time now is 09:20 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration